Compromis 777

VERKOCHT

Compromis 777 – te koop

Compromis 777 te koop! Bouwjaar: 1994

VERKOCHT

Een van de laatste door Zaadnoordijk gebouwd Compromis 777 staat nu te koop. Een boot van Nederlandse makelij, ontworpen door Frans Maas.

Met zijn bijna 8 meter is deze Compromis 777 een fijn formaat voor de binnenwateren, IJsselmeer, Waddenzee/Noordzee als ook Zeeland. Met haar geringe diepgang van 1,25 m zijn de Friese binnenwateren ook goed begaanbaar.

Door haar wendbaarheid en geringe draaicirkel (om de as draaien is geen probleem), is dit een perfecte boot voor mensen die solo varen of waarbij geen extra handen beschikbaar zijn. Sluizen zijn een peulenschil evenals het aanmeren in havens.

Er is met deze Compromis 777 altijd met veel plezier veel gevaren en zij is met liefde onderhouden. Er is veel onderhoud gepleegd, zoals het compleet strippen en opnieuw opbouwen van het onderwaterschip (2017), maar ook zijn de zeilen vernieuwd (2016), is er een nieuwe diepte/snelheidsmeter geplaatst (2018) en is de motor 2 jaarlijks voor winter onderhoud geweest bij de jachtservice en jaarlijks klein onderhoud door de eigenaar zelf.

 

 

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 Compromis 777

Thema door Anders Norén